Bethesda pracuje na třech nových hrách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda pracuje na třech nových hrách

Bethesda pracuje na třech nových hrách

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 2. 2016 16:32 10
Reklama

Tento týden na sebe Bethesda strhla pozornost oznámením tří nových DLC pro Fallout 4, ale to rozhodně nejsou jediné věci, na kterých se za zdmi studia pracuje.

Todd Howard potvrdil na pódiu konference DICE, že Bethesda má v přípravách tři hry, které jsou dlouhodobými projekty ve stylu velkých her jako Fallout či The Elder Scrolls. Přesto by nové hry měly hráče překvapit, protože budou odlišné od toho, co bychom asi čekali.

"Nikdy jsme nebyli zaneprázdněnější," sdělil Howard na pódiu. "Pracujeme na DLC pro Fallout, předěláváme Survival Mode a u něj se bavím víc než u jakékoliv jiné hry. Opravdu to celé změní. Je to těžší, ale není o jen o tom, celá hra je s ním jiná."

"Navíc máme tři trochu dlouhodobé projekty, na kterých pracujeme a budeme o nich mluvit později, ale jsou jiné než cokoliv, co jsme dosud dělali a přesto to jsou hry ve stylu Bethesdy. Velké a bláznivé, ale v mnoha ohledech jiné než hry, které jsme dělali. Je to velice vzrušující."

Howard dodal, že vývojářský tým rád ponechává své projekty v tajnosti, protože se jim to osvědčilo s Falloutem 4 i Skyrimem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama