PC beta Hitmana startuje již dnes
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC beta Hitmana startuje již dnes

PC beta Hitmana startuje již dnes

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 2. 2016 14:44 8
Reklama

Díky exkluzivitě PS4 začíná PC beta nového Hitmana sice o týden později, o zábavu by však mělo být i tak postaráno. Probíhající beta The Division by sice mohla testovací běh slavného zabijáka trochu zastínit, jistě by to ale byla škoda.

Jedná se o identickou betu, jakou měli možnost vyzkoušet majitelé PS4 minulý týden. Hráči si tak vyzkouší prolog hry a podívají se na první kroky tohoto slavného virtuálního zabijáka i na jeho první setkání s Dianou Burnwood. Připomenout na to konto musíme také naše vlastní dojmy ze hry.

PC betatest startuje dnes v 5 hodin odpoledne našeho času a pokračovat bude tři dny, tedy až do pondělí a rovněž do 5 hodin odpoledne. A stejně jako v případě PS4 betaverze hry, tak i dnes platí, že jediným zaručeným způsobem přístupu je předobjednávka odpovídající verze hry.

Hráči s Xbox One však mají smůlu a budou si muset počkat až na vydání první epizody. To je stanoveno na 11. března pro všechny platformy. V případě PC verze hry se pak navíc můžete podívat na hardwarové nároky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama