Launch The Division může být obrovský
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch The Division může být obrovský

Launch The Division může být obrovský

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 2. 2016 13:04 27
Reklama

Aktuálně běžící betaverze The Division sice není bez chyb a konektivita k serverům může pozlobit, to by však zřejmě nemělo mít dopad na launch hry jako takový. Od toho si Ubisoft slibuje opravdu hodně a dle předpokladů by se mohlo jednat o jeden z největších launchů nové značky vůbec.

Tomuto žebříčku zatím po právu vévodí Destiny, hned za ním jsou však další dva tituly z portfolia Ubisoftu – Watch Dogs a Assassin’s Creed. Odhad úspěchu odhalil John Parker z Ubisoftu na prezentaci investorům. Dle jeho slov poslední trailer The Division například vygeneroval na čtvrt miliardy zhlédnutí, což je o 30 % více, než kolik tomu bylo v případě Watch Dogs jeden měsíc před vydáním.

Důvodů pro taková očekávání i zájem komunity je dle Parkera hned několikero – The Division je slepencem mnoha žánrů (RPG, MMO, akční hry), je zasazen do reálného prostředí moderního New Yorku a hrát lze jak v kooperaci s kamarády, tak i osamoceně.

Dalším ukazatelem budoucího úspěchu je zájem o betu – ten prý byl v případě The Division v historii vydavatele dosud největší a hru si v rámci betatestu nakonec vyzkoušelo třikrát tolik lidí, než s kolika Ubisoft původně počítal.

Zájem je to skutečně obrovský a nelze než popřát hodně štěstí i do samotného launche. Ten je naplánován na 8. března na všechny platformy naráz. A pokud byste váhali, tak ještě jednou připomínáme, že tento víkend běží otevřená beta. Naše dojmy z předešlého kola testování si pak můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama