Na konzole i PC má vyjít kolekce BioShock
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na konzole i PC má vyjít kolekce BioShock

Na konzole i PC má vyjít kolekce BioShock

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 2. 2016 10:48 12
Reklama

V databázi brazilské ratingové komise, která se opakovaně ukázala být důvěryhodným zdrojem, pokud jde o úniky informací o dosud neoznámených hrách, se objevila kolekce BioShock.

Naposledy nám stejná databáze slibovala PC verzi akce Quantum Break od Remedy. Jak už dnes víme, informace se zakládala na pravdě, což jsme se dozvěděli nedlouho nato. Nová kompilace nese oficiální název BioShock: The Collection a co je ještě zajímavější, kromě konzolí PS4 a Xbox One, jak by se dalo čekat, míří trochu překvapivě i na PC a staré konzole - PS3 a X360. Coby vydavatel je u hry pochopitelně uvedena společnost 2K Games a dorazit do obchodů by měl tento titul ještě letos.

Zápis v databázi se objevil v pátek 19. února. Otázkou zůstává, jaký bude obsah kolekce. Přímo se nabízí možnost zahrnout první dva díly a Infinite, ideálně i se všemi DLC. Na to si ale budeme muset počkat až do momentu, než se k informaci vyjádří 2K Games. Nemusí to ale trvat dlouho, protože informace o stejné kolekci se objevila už loni na podzim na stránkách jednoho jihoafrického e-shopu. Také ten sliboval verze pro PS4 a Xbox One.

Bylo by opravdu pěkné, kdyby se tato povedená série objevila i na nových konzolích, pokud možno v nějaké remasterované podobě. Nemuseli bychom se tak do budoucna spoléhat na zpětnou kompatibilitu nebo služby jako PS Now. Jestli si nějaká sága HD kolekci zaslouží, BioShock určitě patří mezi ně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama