Beta The Division zlomila rekord
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta The Division zlomila rekord

Beta The Division zlomila rekord

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 2. 2016 09:06 19
Reklama

Včera skončil otevřený víkendový betatest Tom Clancy’s The Division a Ubisoft se již stačil pochlubit s výsledky účasti. Hru si na konzolích vyzkoušelo 6,4 milionu zájemců. Jedná se tak o nejpopulárnější betu v rámci nových IP.

Hráči v zamořeném New Yorku strávili v průměru 4 hodiny a 52 minut, více než třetinu z tohoto času si užívali PVP souboje v Dark Zone. I s ohledem na dost omezený singleplayerový obsah, který beta nabídla, není s podivem, že i další zajímavá čísla se týkají právě tohoto multiplayerového elementu hry. Přes dva a půl milionu hráčů si vyzkoušelo status „Rogue“ a následnou snahu popasovat se s těmi, které nalákala vypsaná odměna.

Pokud jste betu hráli, jistě nám dáte za pravdu, že neméně adrenalinovou zkušeností je čekání na extrakci zamořených předmětů z Dark Zone. Nervy drásající časomíra, odtikávající vteřiny před příletem vrtulníku a transportu tvrdě vydřeného lootu do bezpečí evidentně učarovala mnohým. Globálně bylo z nebezpečného teritoria extrahováno více než 63,309,800 předmětů.

Vedení Ubisoftu si popularitu betatestu pochvaluje a má rozhodně důvod. „Chceme poděkovat milionům hráčů, kteří se připojili do bety The Division. Doufáme, že jste si hraní všichni užili a že nám beta pomůže zajistit hladké a skvělé vydání,“ uvedl kreativní ředitel Magnus Jansen.

Ostrý launch se nezadržitelně blíží, Tom Clancy’s The Division vychází na všechny současné platformy již 8. března. Pokud jste se testu nezúčastnili a zajímají vás prozatímní názory redakce, určitě byste neměli minout náš článek se souhrnnými dojmy z uzavřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama