Update pro Battlefront s novou mapou a misí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update pro Battlefront s novou mapou a misí

Update pro Battlefront s novou mapou a misí

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 2. 2016 16:30 24
Reklama

Akce Star Wars Battlefront obdržela novou aktualizaci, která rozhodně stojí za pozornost. Jak slibovaly předchozí informace, jedná se o velký update, který přináší kromě oprav a vylepšení i nezanedbatelnou porci nového obsahu.

Nová mapa se jmenuje Twilight on Hoth a je situovaná na stejnojmennou ledovou planetu. Zahrát si na ní můžete v režimech Walker Assault, Supremacy, Turning Point, Fighting Squadron, Drop Zone a Heroes vs. Villains. Vývojáři slibují úplně nový zážitek z důvěrně známého světa. Na své si ale přijdou i vlci samotáři, jak už autoři dříve naznačovali. I ti se vypraví na Hoth, a to v survival misi Ice Caves. Sami nebo v kooperaci budete čelit imperiálním jednotkám všemožných tříd.

Bezplatné DLC Battle of Jakku před časem představilo nový mód Turning Point, který se podle DICE těší takové popularitě, že jej nyní můžete vyzkoušet i na ostatních mapách, které podporují módy Walker Assault a Supremacy.

Update mění také vybalancování některých karet a zbraní, přidává filmové zrnění, zrychluje nahrávání a opravuje řadu drobných technických nedostatků.

Společně s únorovou aktualizací do hry dorazí i nový endorský kostým pro princeznu Leiu. Nový výchozí skin pro Leiu na Endoru odemkli hráči splněním komunitní výzvy a zpřístupní se všem.

Na velkou únorovou aktualizaci má v březnu navázat další update a rovněž první placené DLC. Rozšíření nazvané Outer Rim nechá hráče bojovat v továrnách na Sullustu a v paláci Jabby Hutta na Tatooine. Součástí expanze budou kromě nových map i další zbraně, hrdinové a nový mód.

Na první placené DLC naváže v létě rozšíření Bespin zasazené do Oblačného města a na podzim pak vyjde Death Star, o jehož obsah mluví jméno samo za sebe.

Kompletní výčet změn a vylepšení, které únorový update přináší, najdete třeba na tomto místě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama