Hitman chystá betu pro předplatitele PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman chystá betu pro předplatitele PS Plus

Hitman chystá betu pro předplatitele PS Plus

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 2. 2016 13:44 3
Reklama

Square Enix oznámil další kolo bety Hitmana, tentokrát však pouze pro zákazníky Sony, kteří si platí službu PlayStation Plus. Beta odstartuje příští pátek 4. března, jen týden před vydáním první části epizodické hry.

"Naše první beta byla extrémně užitečná pro našeho Hitmana a dala nám skvělý pohled na to, jak fungují naše servery při zátěži," napsal ředitel studia IO Interactive Hannes Seifert v oznámení.

"Sony nám teď dalo možnost přístupu k ještě většímu publiku a potvrdit si věci, které jsme viděli. Proto zveme všechny členy PlayStation Plus, aby si vyzkoušeli tu samou betu i bez nutnosti si hru předobjednat. To nám umožní opravdu zatížit naše servery, což je pro nás momentálně velice důležité."

Beta tedy bude opět obsahovat pouze dvě lokace z tutoriálového prologu, které měli hráči s předobjednávkou hry možnost už vyzkoušet. Přečtěte si naše dojmy z ukázky.

Na evropském blogu PlayStationu vývojáři ještě připomínají, že hráči na PS4 dostanou exkluzivní přístup k šestici kontraktů The Sarajevo Six. Ty vyprávějí vlastní vedlejší příběh o bývalých členech polovojenské jednotky CICADA. Obsah navíc bude nejdříve dostupný na PlayStationu 4 s tím, že hned první kontrakt v Paříži, The Director, bude zde hráčům dostupný už při vydání 11. března.

Square Enix také zveřejňuje nový trailer, ve kterém si můžete připomenout momenty z dřívějších dílů série. Snad se vývojářům podaří pár památných scén vykouzlit i v novém, experimentálně epizodickém díle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama