Sledujte příběhový trailer z Uncharted 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte příběhový trailer z Uncharted 4

Sledujte příběhový trailer z Uncharted 4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 2. 2016 14:14 18
Reklama

Vývojáři z Naughty Dog si na dnešní den připravili zveřejnění novinek ohledně čtvrtého a zřejmě i posledního dílu ságy Uncharted. Podle dosavadních informací Sony bychom se měli dočkat už v 15 hodin.

PŘÍBĚHOVÝ TRAILER

Přesně tak, jak vývojáři prostřednictvím Sony slíbili, tak s úderem třetí hodiny činí. Níže můžete sledovat zbrusu nový příběhový trailer, který ve filmovém střihu láká na poslední díl téhle živoucí herní legendy. Jak vidno, vývojáři z Naughty Dog chystají i několik retrospektivních sekvencí, ve kterých budou oba bratři prožívat své první a následně také poslední dobrodružství. Dost slov, pusťte si vdeo a užijte si ho!

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Živě se spekuluje nad tím, že předmětem „odhalení“ bude zcela nový gameplay trailer, případně nová sada obrázků, z nichž už jeden stihl uniknout. Vidíte ho samozřejmě v otevíracím obrázku této zprávy a nezachycuje nikoho jiného než hlavního hrdinu Nathana Drakea.

Kolem Uncharted 4, který vyjde po sérii odkladů 29. dubna, se naposledy živěji diskutovalo na téma možností zvolit v rozhovorech vlastní odpověď, což ale ve výsledku neupraví příběh ani jeho ukončení. Může to být škoda, ale lidé z Naughty Dog slibují, že vědí, co dělají a Uncharted 4 bude zlatým hřebem celé – už tak převelice úspěšné – série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama