Příběh Uncharted byl od základu přepsán
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Uncharted byl od základu přepsán

Příběh Uncharted byl od základu přepsán

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 2. 2016 13:28 24
Reklama

Nathan Drake si s příběhem Uncharted 4 užil zřejmě nemalý kolotoč – původní scenáristé čtvrtého dílu, Amy Hennig a Justin Richmond, od projektu v roce 2014 opustili a nahradila je známá dvojice Neil Druckmann a Bruce Straley. Tito dva autoři stáli i za prvními dvěma díly série a za The Last of Us.

Příchod staronové dvojice scenáristů znamenal smazání dosavadních řádek a začátek psaní údajně kompletně nového příběhu. Změny totiž prý byly stoprocentní. Druckmann v rozhovoru pro The New York Times nijak nerozváděl detaily rozchodu studia s původní dvojicí autorů a nesdělil ani další případné detaily o původní podobě příběhu. Nevěnoval se ani provedeným změnám a jen slíbil, že příběh Uncharted 4: A Thief’s End je zatím tím nejambicióznějším, co studio přineslo, či v tomto případě teprve přinese. A to jak po stránce příběhové, tak i herní a těšit se tak prý hráči mohou na něco skutečně velkého.

Do příběhu se navrací Nathanův ztracený bratr Sam (kterého dabuje Troy Baker), čímž si autoři otevírají dveře do minulosti a díky čemuž mohou autoři Nathana zase uvrhnout do dalšího dobrodružství. Zajímavě pak rozhodně zní zmínka o dnes možná trochu kontroverzním kroku předvést černou antagonistku, kterou ale dabuje bílá herečka. Něco takového však autorům sedělo a jsou se svým rozhodnutím spokojení, nám k tomu nezbývá než dodat přání nulových negativních ohlasů i po vydání hry. Druckmann navíc slibuje i obrácený přístup a hra tak představí bílou postavu dabovanou černou herečkou. Žádná specifika však na toto konto nejsou známá.

Závěrem již jen připomeňme nedávný trailer představující právě nástin nového příběhu. S tím se také 27. dubna Naughty Dog zřejmě po 21 miliónech prodaných kopií rozloučí a našemu hrdinovi tak dají na vrcholu slávy vale.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama