Division má šestkrát větší mapu než v betě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Division má šestkrát větší mapu než v betě

Division má šestkrát větší mapu než v betě

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 2. 2016 13:34 10
Reklama

Velikost žádného herního světa není sama o sobě zárukou, že se budou hráči v jeho digitálních kulisách dobře bavit, ale rozhodně se o rozloze open world titulů hodně mluví. Jeden z uživatelů diskuzního fóra na Redditu spočítal, že mapa ve finální verzi The Division by měla být přibližně šestkrát větší než její část, kterou měli možnost prozkoumat hráči v betě.

Jiný zdroj, GearSiege, se zase zaobírá velikostí samotné hry. Protože některé blízkovýchodní obchody pustily The Division do prodeje předčasně, podařilo se vypátrat, jak je minimálně PS4 verze náročná na místo na disku. Podle krabičky by si měl titul ukousnout po instalaci přibližně 40 GB. Z informací na krabičce se podařilo zjistit i to, že v Dark Zone se může pohybovat maximálně 24 hráčů.

Tom Clancy's The Division pohání nový engine od Ubisoftu nazvaný Snowdrop. Vyvinutý byl exkluzivně pro PC a nové konzole, čili bez ohledu na Wii U. Vydavatel by přitom rád tuto technologii využíval i nadále. Martin Hultberg ze studia Ubisoft Massive prohlásil v rozhovoru pro web Finder, že Ubisoft se snaží mezi vývojářskými týmy sdílet co možná nejvíce technologií.

“Engine je nyní k dispozici pro všechna ostatní studia. Nejen týmy, které dělají na Clancyho hrách. Jakýkoli tým Ubisoftu může teď využít Snowdrop,” prohlásil Hultberg. Podobně by se v dalších hrách od Ubisoftu mohl objevit i mechanismus Dark Zone. Skutečnost, že při přechodu mezi módy (kampaní a Dark Zone) není zapotřebí žádné lobby nebo menu, je podle Hultberga klíčovou součástí enginu Snowdrop.

“Myslím, že by tato funkce rozhodně mohla být zapojena do dalších her Ubisoftu, jako je Assassin's Creed,” dodal Hultberg s tím, že je to vážně pohlcující věc, který by zapadla do všech IP Ubisoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama