Multiplayer Uncharted 4 si vyzkouší každý
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer Uncharted 4 si vyzkouší každý

Multiplayer Uncharted 4 si vyzkouší každý

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 2. 2016 16:38 9
Reklama

Kdo neměl možnost zapojit se do uzavřeného testu Uncharted 4: A Thief's End, nemusí zoufat. Naughty Dog a Sony nechají všechny potenciální zájemce okusit multiplayer o tomto víkendu, konkrétně od 4. do 6. března.

Otevřená betaverze nabídne trojici map v módu team deathmatch, které jsou založené na lokacích z kampaně pro jednoho hráče. Testovací verze už se objevila v profilu evropského PlayStation Storu a bude mít velikost 9,6 GB. Betatest má odstartovat v pátek v 18 hodin našeho času.

Původně se mělo za to, že multiplayer z novinky si osahají jen majitelé kolekce Uncharted: The Nathan Drake Collection, která jim zaručovala exkluzivní přístup do uzavřené bety. Ta proběhla loni od 4. do 13. prosince. K hraní otevřené betavreze bude zřejmě opět zapotřebí mít aktivní předplatné PlayStation Plus.

Původně přitom vývojáři ze studia Naughty Dog tvrdili, že otevřený betatest nemají v plánu. Zřejmě nás ale trochu tahali za nos, anebo jednoduše změnili názor. Bude každopádně zajímavé zjistit, jaké pokroky od té doby tým udělal, protože tato zkušební verze by měla být co do obsahu nejpsíš trochu odlišná. Uzavřený test kupříkladu nabídl jen dvě mapy.

Informaci o otevřeném testu ale ještě musí potvrdit samotní vývojáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama