Zítra stoupne cena season passu Falloutu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra stoupne cena season passu Falloutu

Zítra stoupne cena season passu Falloutu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 2. 2016 14:10 5
Reklama

Pokud si chcete předplatit další oficiální obsah do Falloutu 4 za nižší cenu, zbývá vám momentálně už jen pár hodin. Zítra proběhne avizované zdražení season passu, který hráčům zajistí přístup k plánovaným DLC.

Bethesda se rozhodla cenu season passu navýšit poté, co nabobtnaly plány na dodatečný obsah. Prozatím víme, že po dvou menších DLC Automatron a Wasteland Workshop přijde už v květnu velké rozšíření Far Harbor, které přidá novou mapu (údajně dosud největší ze všech DLC pro jakoukoliv hru od Bethesdy) situovanou do bývalého státu Maine, kam se hráč vydá na záchrannou misi.

V tuto chvíli stojí season pass 30 dolarů, ale už zítra si jej zájemci budou moci pořídit za 50 dolarů, tedy zhruba 1200 Kč. Zvýšení reaguje na nacenění samostatných DLC - Automatron bude stát 10 dolarů, Wasteland Workshop pak 5 dolarů a Far Harbor rovnou 25 dolarů. V současné chvíli tedy season pass vyjde přibližně o 125 korun více než nejdražší DLC.

“Chytáme více obsahu, než jsme původně plánovali,” bránil zdražení season passu Pete Hines a rozhodnutí zdůvodnil tím, že vývojáři nemohou rozdávat dodatečný obsah v minimální hodnotě 60 dolarů za pouhých 30. Cena dosud odhalených DLC dohromady dává 40 dolarů. Vypadá to tedy, že se v následujících měsících dočkáme oznámení ještě několika obsahových přídavků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama