Čtvrtý díl Uncharted byl znovu odložen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čtvrtý díl Uncharted byl znovu odložen

Čtvrtý díl Uncharted byl znovu odložen

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 3. 2016 09:20 17
Reklama

Nejprve z podzimu 2015 na letošní březen, pak na 26. dubna a nyní na 10. května. Tak šel čas s odklady titulu Uncharted 4: A Thief's End. Nathan si dává pořádně na čas, ale při jeho ambicích mu to snad ani nemůžeme mít za zlé.

S vysvětlením přispěchal na PlayStation Blogu Shawn Layden ze Sony, který se omluvil fanouškům za to, že je vývojáři ze studia Naughty Dog nechají čekat ještě o něco déle. “Vím, že tahle zpráva vás může zklamat. … Dobrou zprávu ale je, že hra je úžasná - jsme přesvědčení, že to čekání bude stát za to, a celý tým už se nemůže dočkat, až si poslední dobrodružství Nathana Drakea vyzkoušíte,” dodal šéf americké herní divize Sony Shawn Layden.

Zklamání z odkladu si můžete vynahradit alespoň tak, že se zapojíte do otevřeného testu multiplayeru, který Sony pořádá tento víkend. Původní nepotvrzená informace o betě pro všechny se už včera dočkala oficiálního posvěcení. Ba co víc, do zkušebního zátěžového testu, jenž má prověřit připravenost serverů, se mohou zapojit i ti hráči, kteří si nepředplácí službu PlayStation Plus.

Betaverze už je ke stažení a má velikost 7,9 GB. Samotný test pak odstartuje v pátek a potrvá po celý víkend. K dispozici bude team deathmatch na třech mapách inspirovaných lokacemi ze singleplayeru. Vývojáři navíc slíbili, že mezi betou a vydáním hry se ještě můžeme těšit na několik zajímavostí, o které se s fanoušky podělí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama