Disney Infinity 3.0 letos čeká rozšiřování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Disney Infinity 3.0 letos čeká rozšiřování

Disney Infinity 3.0 letos čeká rozšiřování

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 3. 2016 13:10
Reklama

Toys-to-life série s postavičkami z filmů od společnosti Disney letos další pokračování nevydá. Disney Infinity 3.0 bude představovat základ, který vývojáři chtějí rozšířit novými playsety a novými herními žánry.

"Budeme během roku vydávat nové obsahové aktualizace a nové playsety pro Disney Infinity 3.0 v závislosti na největších událostech, které společnost Walt Disney chystá," sdělil viceprezident výroby John Vignocchi. "Můžeme říci, že na trh přijde alespoň jeden nový playset z každé ze čtyř základních značek - Disney, Pixar, Marvel a Star Wars."

Už 15. března vyjde Marvel Battlegrounds, mlátička až pro čtyři hráče, ve které se utkají hrdinové od Marvelu se svými robotickými verzemi. Společně s playsetem vyjdou čtyři noví hrdinové - Captain America z filmu Civil War, Black Panther, Antman a Vision a v průběhu roku přibydou další. Navíc by s Marvel Battleground měli obdržet softwarovou aktualizaci i hrdinové z Disney Infinity 2.0.

Záběry z chystaného playsetu můžete vidět v prvním díle Disney Infinity Next, pořadu, který se má pravidelně věnovat budoucnosti série. Zde se také dozvídáme, že se brzy v Disney Infinity 3.0 se objeví hrdinové Judy a Nick z filmu Zootopia a Balů z kreslené Knihy džunglí z šedesátých let. Nakonec Vignocchi naznačuje, že Disney Infinity 3.0 letos přivítá i rybí hrdiny z Hledá se Dory a postavy z Alenky v říši divů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama