DLC The Division zamíří pod Sochu Svobody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC The Division zamíří pod Sochu Svobody

DLC The Division zamíří pod Sochu Svobody

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 3. 2016 18:00 3
Reklama

Hra ještě ani nevyšla a fanouškům se již podařilo odhalit, co asi bude obsahovat třetí slibované DLC, které jsou součástí season passu. Jasnou stopu k tomu poskytl leták od rakouského obchodu GamesOnly, na kterém jsou DLC doprovázena příslušným obrázkem.

AKTUALIZACE:

Ubisoft se rozmluvil ohledně svých plánů na obsahovou podporu Tom Clancy's The Division po jejím vydání. Hráči prý mají očekávat kromě placených DLC i obsahové aktualizace zdarma, které budou přidávat denní a týdenní mise a výzvy pro PvE a PvP složky hry.

Už v dubnu se hráči dočkají prvního updatu zdarma s názvem Incursions. Ten do hry přidá nový náročný endgamový obsah vytvořený pro hráče v týmech a zřejmě se jedná o nějakou verzi multiplayerových raidů.

Týmy budou muset prokázat svoji zkušenost tváří v tvář zdánlivě nezastavitelnému nepřáteli, aby získali pokročilé zbraně a výbavu. Update také přidá jeden z prvků, po kterém komunita volala - výměnu lootu, čímž si budou moci v rámci skupiny při co-op aktivitách vyměnit nalezené věci.

V květnu přijde další update zdarma Conflict, který se bude věnovat obohacení Dark Zone a přidání incursion mise do oblasti Columbus Circle na Manhattanu. Poté přijdou na řadu již dříve odhalená placená DLC Underground, Survival a Last Stand.

Ohledně Survivalu, který vyjde v létě, Ubisoft prozradil, že hráči budou muset sbírat důležité materiály v nebezpečném prostředí, pravděpodobně v Dark Zone. Třetí DLC Last Stand vyjde v zimě a hra se v něm dočká nové hrozby, které se musí hráči postavit společně se svoji skupinou v upgradovatelných základnách.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Dosud jsme věděli jen, že první DLC Underground hráče zavede pod ulice New Yorku do metra a kanalizace a druhé DLC Survival se zase tváří jako klasický mód Horda, ve kterém je třeba co nejdéle přežít pod vlnami útoků nepřátel a existují dokonce spekulace, že by se mohlo jednat o další PvP Dark Zone.

Z letáku se nyní dozvídáme, že třetí DLC Last Stand bude mít něco společného se Sochou Svobody a nejspíše se v něm tedy vydáme na Liberty Island. Co se tam bude odehrávat, samozřejmě nevíme, ale fanoušci již spekulují o osmičlenném raidu a odhalení více informací ohledně smrtící nákazy, která New York před Vánoci stihla.

Tom Clancy's The Division vychází příští týden 8. března a season pass je v Evropě prodáván v rámci Gold edice společně s exkluzivním vybavením. Mimochodem, Ubisoft také zveřejnil, kolik místa na disku The Division zabere. Na PC to bude 40 GB, na PlayStation 4 29,8 GB a na Xbox One 32,29 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama