Recenze The Division nebudou v den vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Recenze The Division nebudou v den vydání

Recenze The Division nebudou v den vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 3. 2016 08:02 26
Reklama

Pokud se na Tom Clancy’s The Division těšíte, ale přesto s koupí čekáte na počáteční recenze, budete podle Ubisoftu muset vydržet ještě o něco déle. Vydavatel hry totiž oznámil, že nebude v předstihu zasílat redakcím recenzní kopie.

Jako zdůvodnění tohoto kroku Ubisoft uvedl, že není schopen před ostrým launchem zajistit odpovídající online zážitek, který by plně ukázal hru v celé své kráse a síle. Proto si i recenzenti musí počkat do příštího úterý, kdy hra oficiálně startuje.

„Očekáváme, že v průběhu prvních dnů od vydání se na internetu objeví dojmy získané na základě otevřené betaverze. Těšíme se na streamy, videa a názory, které budou reflektovat finální kvality naší hry.“ Je zřejmé, že Ubisoft počítá s tím, že se zejména na agregačních stránkách typu Metacritic objeví hodnocení hry velmi brzy, dává ale potenciálním zájemcům najevo, aby nebrali v potaz nic, co se objeví v prvních několika hodinách po vydání.

The Division není prvním projektem Ubisoftu, u kterého byl uplatněn tento postup. V minulosti nastala stejná situace i u The Crew. Obecně se toto řešení objevuje při vydání MMORPG nebo titulů, které kladou důraz na online element, jako je například konkureční Destiny od Activision. Zároveň ale tradičně vyvstává otázka, jestli za podobným rozhodnutím skutečně stojí uvedené důvody, nebo zda nejsou tvůrci plně přesvědčeni o kvalitách hry a nechtějí ohrožovat míru předobjednávek. To se ukáže již za několik dní. Nezbývá než doufat, že servery vydrží nápor prvních dnů a bezproblémovému pokrytí nebude nic stát v cestě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama