Na NX údajně vyjde Call of Duty i Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na NX údajně vyjde Call of Duty i Destiny 2

Na NX údajně vyjde Call of Duty i Destiny 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 3. 2016 10:45 1
Reklama

Ze stejného zdroje jako nedávný únik informací ohledně konzole Nintendo NX a již potvrzené detaily na konto nových Pokémonů se dozvídáme zajímavosti ze stáje Activisionu. Znovu ale souvisí s NX. Podle nich má další díl Call of Duty, na kterém pracují vývojáři ze studia Infinity Ward, podtitul Bloodlines a vyje na podzim společně s novou konzolí od Nintenda jako jeden z launchových titulů.

Společně s Call of Duty na NX míří také Skylanders, tvrdí uživatel s přezdívkou Geno, jehož tipy už se v minulosti ukázaly být důvěryhodné. Nintendo údajně rovněž jedná s vývojáři z PlatinumGames o titulu Spider-Man: The First Avenger, který by mohl na NX vyjít začátkem roku 2017. Poslední informace je pak zřejmě daleko nejžhavější. Podle ní by Nintendo mělo zájem o Destiny na NX. Řeč ovšem není jen o již vydaném obsahu, ale především titulu Beyond Destiny, který by měl být plnohodnotným pokračování MMO akce. Jeho vydání se údajně plánuje na podzim příštího roku.

Nintendo má usilovat o betu Beyond Destiny pro NX a Activision má podle úniku rozhodně o novou platformu zájem. Důvodem je podle zdroje skutečnost, že konzole údajně umožní online i lokální multiplayer současně na více jednotlivých zařízeních. Pokud si prý obě strany plácnou, dohoda ponese ovoce už počátkem roku 2017, kdy by Activison na NX vydal kompletní edici původního Destiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama