Souboje v RPG Vampyr poprvé na videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Souboje v RPG Vampyr poprvé na videu

Souboje v RPG Vampyr poprvé na videu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 3. 2016 10:03 2
Reklama

Po Remember Me a Life is Strange se vývojáři v Dontnod vrhli na akční RPG zasazené do Londýna na konci první světové války. Dosud jsme ze hry Vampyr viděli jen pár screenshotů a vývojáři se rozmluvili i na téma vyprávění příběhu, ale dnes máme úplně první možnost podívat se na soubojový systém a upíří schopnosti, které budeme moci využívat.

Sestříhané záběry zřejmě pocházejí z rozhovoru s vývojáři, kteří v něm svoji hru představují. Hra se nachází v pre-alfa fázi, ale můžeme vidět, že vývojáři již mají základy bojového systému ve hře. Na rozdíl od rytmických bojů v Remember Me (které se inspirovaly Batmanovou Arkham sérií) se Vampyr zřejmě zhlédl v Bloodborne.

Hlavní postava, upíří doktor Jonathan, v soubojích uskakuje, prochází stíny, seká nožem, střílí pistolí a využívá své nadpřirozené schopnosti. Jonathan bude silnější než obyčejný člověk, bude moci skákat vysoko a bude prakticky nesmrtelný, pokud tedy bude pít životodárnou krev. Z padlých nepřátel bude moci sebrat užitečné materiály, se kterými bude možné si vytvořit nové zbraně a nástroje, vylepšit ty stávající, případně si vyrobit speciální munici proti určitým typům nepřátel.

Vývojáři ve videu slibují, že se ve hře utkáme nejen s lidmi, ale i dalšími upíry, někdy i velice starými a mocnými. Kromě nich však Londýn stižený španělskou chřipkou přilákal i další nadpřirozené bytosti, a tak se máme na co těšit.

Vampyr poběží na Unreal Enginu 4 a jeho vydání máme čekat až v roce 2017 na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama