V přípravě je film na motivy Thiefa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V přípravě je film na motivy Thiefa

V přípravě je film na motivy Thiefa

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 3. 2016 11:53 12
Reklama

Další zajímavou filmovou adaptací videohry by mohl být snímek na motivy stealth akce Thief. O filmu se začalo mluvit již v roce 2014, jakékoli další detaily však byly zatím zahalené tajemstvím. Nyní se však díky magazínu Hollywood Reporter dozvídáme, že myšlenka na film stále žije.

Práva na film získala společnost Straight Up Films a scénáře se ujímá dvojice Adam Mason a Simon Boyes. Tito dva tvůrci mají za sebou práci na několika snímcích, mezi které patří například Hangman, Junkie a Misconduct. Ty jsou v hodnocení spíše průměrné, produkce snímku se však ujímají producenti stojící za povedenou Skrytou identitou i za posledním Hitmanem. Produkci posledního zmiňovaného snímku má přitom na svědomí Adrien Askarieh, o kterém jste se mohli dočíst například v souvislosti s filmem na motivy akčníhoJust Cause. A právě Askarieh o novém filmu například již aktivně tweetuje.

Co se prozatímních informací týče, tak příběh by měl přinést vyprávění podobné hrám – mistr zlodějského řemesla se pokouší navrátit svobodu a rovnováhu do světa, který je svíraný útlakem mocného tyrana. Na scénu přitom vstoupí i nadpřirozeno a magie.

Netušíme však zatím žádná jména ani herců, ani režiséra, a stejně tak nevíme, kdy by mohl film vyjít. Už samotná zpráva o existenci adaptace značky z dílen Square Enixu již však zní slibně, co říkáte? Nebo snad máte z podobných iniciativ spíše strach?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama