Beta ovlivnila day 1 patch pro The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta ovlivnila day 1 patch pro The Division

Beta ovlivnila day 1 patch pro The Division

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 3. 2016 13:43 4
Reklama

Nikoho nepřekvapí, že zítřejší vydání multiplayerové akce Tom Clancy's The Division bude samozřejmě doprovázet i první patch, který do hry přidá opravy a nové prvky na základě zpětné vazby z proběhlých beta testů.

Seznam všech úprav zveřejnil Ubisoft na svém blogu a není jich zrovna málo. Jen mezi grafickými úpravami lze nalézt vylepšení efektů mlžného oparu, světelných efektů v různých situacích, odrazů v oknech aut či SSAO efektu.

V menu se nově objeví položka Help s různými tipy, které se objevují při načítacích obrazovkách. Podobně je hra obohacena o další tutoriály a pomocné informace, možnost dávat oblečení do setů a ty pak snadno oblékat, položku Mission Overview v hlavní mapě, kde nově také bude vypsaná úroveň filtru potřebnou ke vstupu do kontaminovaných zón a indikaci, zda se NPC nepřátelé objevují ve speciálních budovách v Dark Zone.

Hráči si také v lootovacích bednách přijdou na více materiálu pro crafting, přenosné střílny již nebudou zaměřovat i přátelské hráče v Dark Zone, modifikátory skillů budou spojené s vybavením a ne pouze s jeho mody a hra dá nově hráči vědět, proč nemůže sebrat daný předmět.

Položek na seznamu je docela dost, takže pokud vás zajímá, všechno, co Ubisoft na poslední chvíli v The Division opravuje, pak zamiřte na jeho stránky.

A mimochodem, evropské servery jsou již v provozu, takže pokud už máte vlastní kopii, tak už byste měli mít možnost hrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama