Update Battlefrontu přináší novou mapu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update Battlefrontu přináší novou mapu

Update Battlefrontu přináší novou mapu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 3. 2016 11:54
Reklama

DICE rozhodně nezahálí a výsledkem je kromě očekávaných placených DLC další update pro akci Star Wars Battlefront, který přináší i nějaké obsahové novinky, stejně jako tomu bylo v případě únorové aktualizace.

Pozornost upoutá především nová mapa a mise, kterou lze hrát v singlu i v kooperaci. Survival mise se jmenuje Rebel Depot a situovaná je na pouštní planetu Tatooine. Čerstvá mapa má název Survivors of Endor a odehrává se na stejnojmenném lesnatém měsíci. Do bitvy se tu můžete pustit v módech Walker Assault, Supremacy a Turning Point.

Lidé EA upozornili na update na svém fóru, zatím bez dalších podrobností. Update by měl být ještě dnes k dispozici na všech platformách. Uživatelé serveru NeoGAF, kteří už aktualizaci vyzkoušeli, se pochlubili dokonce prvními obrázky z akce, která zachycuje nový obsah.

Update je pochopitelně bezplatný a neměli byste jej zaměnit za regulérní placená DLC. To první se jmenuje Outer Rim a představili jsme vám ho blíže minulý týden. Vyjde také tento měsíc a nabídne mnohem více nového obsahu, včetně dalších map, hrdinů, zbraní a nového módu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama