Drivery pro Division dělají problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Drivery pro Division dělají problémy

Drivery pro Division dělají problémy

David Plecháček

David Plecháček

8. 3. 2016 12:38 13
Reklama

Titul „nejnovější hra od Ubisoftu“ patřila poslednímu Far Cry velice krátce, a už už přebírá žezlo Tom Clancy’s The Division. Hra vychází na PlayStationu 4, Xboxu One a PC, a jak už na poslední zmíněné platformě bývá zvykem, nová hra si žádá nejnovější ovladače. Pokud jste ale majiteli grafických karet od Nvidie, raději zbrzděte. Oni totiž nejsou tak nápomocné, jako spíš škodlivé.

Aktualizované ovladače společnost vypustila do oběhu již během noci. Ovladače verze 364.47 by měly kromě The Divisionu optimalizovat výkon karty i pro Need for Speed , ale nakonec budou mít větší význam pro samotný operační systém. Uživatelé totiž doslova zaplavili fóra samotné Nvidie nebo například NeoGAFu se stížnostmi, že poslední aktualizace způsobuje tzv. blue screen, zabraňuje nabootování do Windowsů, a vyvolává další nejrůznější problémy.

Příčina prozatím není známá, a evidentně nepostihuje majitele s určitým typem karet, neboť postižené spektrum uživatelů je poměrně široké. Poměrně velkou skupinou jsou uživatelé s nastavením obrazu na více monitorů, jinou početnou skupinou jsou ti s Windows 10.

A vyjádření společnosti NVIDIA? „Pokud se vám problémy objeví, můžete drivery odinstalovat skrze tzv. Safe-mode, a navrátit tak původní stav před aktualizací.“ Společnost se pochopitelně bude snažit zjednat co nejrychlejší nápravu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama