Jak to má The Division s mikrotransakcemi?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak to má The Division s mikrotransakcemi?

Jak to má The Division s mikrotransakcemi?

David Plecháček

David Plecháček

8. 3. 2016 13:30 7
Reklama

Nejden fanoušek hry podle předlohy Toma Clancyho si určitě klade otázku, jak to dopadlo s Phoenix Credits. Jakási měna, která se v betaverzi objevovala, zároveň dřívější informace z profilu hry na PlayStation Storu, to vše dávalo hráčům tušit, že se opět dočkáme mikrotransakcí.

Hezky si to shrňme popořadě. 14. ledna se objevily spekulace, které na základě již zmíněných informací z PS Storu usuzovaly, že nám někdo bude vnucovat další a další utrácení reálných peněz. O den později však výtvarný ředitel Magnus Jansen vše dementoval: „Mikrotransakce, tak jak jsou definované, nemáme. Nemůžete si koupit dekorativní předměty,“ říkal tehdy.

Nicméně Phoenix Credits se přeci jen ve hře objevily. Proč? Inu, jak nám někteří chtěli namluvit (mj. komunitní manažer hry o měsíc později), mělo se jednat o měnu, ke které se hráči dostanou skrze vlastní hraní. A co myslíte, že v plné hře nenajdeme?

US Marines Outfit Pack, který je dostupný za 130 korun, a umožňuje hráči vypadat „jako agent amerického námořnictva“. No a za stejnou cenu si můžete koupit Military Specialists Outfit Pack, díky němuž můžete vypadat jako příslušník Delta Force, pilot, sniper nebo pyrotechnik.

Dnes už zkrátka nemůžete věřit vůbec nikomu…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama