Overwatch plánuje open betu v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch plánuje open betu v květnu

Overwatch plánuje open betu v květnu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 3. 2016 09:31 2
Reklama

Všichni zájemci, kteří si chtějí také vyzkoušet nejnovější hru od Blizzardu, se mohou začít těšit na začátek května. Podle jednoho úniku informací to vypadá, že Overwatch již má naplánovanou otevřenou betu a zná datum svého vydání.

AKTUALIZACE

Blizzard oficiálně potvrdil obě data a přiblížil, jak bude probíhat květen z pohledu hry Overwatch. Otevřená beta poběží od 5. do 9. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hráči, kteří si Overwatch předobjednají do 29. dubna, obdrží pro sebe a kamaráda dvoudenní předběžný přístup do bety od 3. května.

Kdokoliv si dosud hru předobjednal digitálně či u "spolupracujících" obchodníků, se může už těšit na dva klíče do předběžné bety. Blizzard nabádá, aby se hráči u svého obchodníka zeptali, zda mají na předběžný přístup nárok.

Overwatch ve finální podobě vyjde 24. května. Podívejte se na nejnovější trailer, který se soustředí na hrdiny i padouchy ze hry.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Na serveru IGN se objevila reklama lákající hráče do otevřené bety (podmíněné předobjednávkou) od 3. května. Hra jako taková by dle reklamy měla vyjít 24. května, což odpovídá poslední oficiální informaci, že Overwatch vyjde na konci jarních měsíců.

Reklama byla již ze stránek IGN stažena a zřejmě se tedy jednalo o chybu. Blizzard uniklou informaci zatím nepotvrdil.

Overwatch je první nová IP od Blizzardu po 18 letech. Hra byla poprvé oznámena na Blizzconu v listopadu 2014 a od té doby se představila hráčům v několika uzavřených betách a na herních veletrzích. Přečtěte si naše dojmy z hraní Overwatche na loňském Road to Blizzcon z Prahy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama