Batman od Telltale Games se brzy vybarví
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman od Telltale Games se brzy vybarví

Batman od Telltale Games se brzy vybarví

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 3. 2016 13:50 5
Reklama

Telltale Games blíže představí svoji novou epizodickou hru s Batmanem 18. března na akci SXSW, která se koná od 11. do 20. března v texaském Austinu. Podrobnosti o novém projektu mají vývojáři prezentovat během zvláštního diskuzního panelu.

Pozvánka slibuje, že se ponoříme hlouběji do složitého života a mysli Bruce Waynea, duality jeho vlastní identity a zápasu se zodpovědností za bezpečí města, které čelí vlně zločinu a bezpráví. Studio Telltale Games budou na akci reprezentovat Job Stauffer, Kevin Bruner a Pierre Shorette.

Debata bude živě přenášená přes internet. Pokud tedy zrovna tou dobou nebudete v Austinu, nebo se vám to nehodí, můžete se spolehnout na vysílání na Twitchi.

O hře toho bohužel zatím moc nevíme, ale o to jsme na první detaily zvědavější. Teaserem se novinka představila na vyhlášení cen The Game Awards loni v prosinci. První upoutávka zaujala temnou černobílou stylizací, i když není zřejmé, zda bude mít stejnou image celá hra. Šéf studia Kevin Bruner v nedávném rozhovoru pro Kotaku prohlásil, že jejich série s Batmanem vypadá fantasticky.

“Myslím, že by se mohla stát jednou z nejlepších věcí, jaké jsme kdy vytvořili. Nemůžu být moc konkrétní, ale tým okolo Batmana je úžasný. Není jako žádná jiná hra s Batmanem na trhu. Hra skutečně prozkoumává všechny stránky Batmana, ne jen tu, která se točí okolo boje v kostýmu,” nechal se slyšet Kevin Bruner s tím, že existuje spousta vedlejších linek, které stojí za prozkoumání.

Ve hře mají podle něj hrát velkou roli nějaká opravdu úžasná rozhodnutí, která hráč učiní, a budou mít obrovský vliv na vyprávěný příběh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama