V The Division mizí tváře jako v AC Unity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V The Division mizí tváře jako v AC Unity

V The Division mizí tváře jako v AC Unity

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 3. 2016 16:01 44
Reklama

Jistě si vzpomenete na problém s průhlednými a mizejícími tvářemi, s nimiž se minimálně zpočátku potýkala hra Assassin's Creed Unity. Akce Tom Clancy's The Division, kterou rovněž vydává Ubisoft, má stejnou potíž. Navzdory faktu, že obě hry pohání jiný engine.

Unity z roku 2014 běželo na technologii AnvilNext, The Division využívá engine Snowdrop. Některé věci se ale vrací jako bumerang. Takzvaný no face bug/glitch je zpátky a projevuje se na chlup stejně. Jak to vypadá v praxi, se můžete přesvědčit na obrázcích v galerii. Stejně jako porovnat stejnou chybu v pojetí dvou odlišných her. No stane se, ale je to docela legrace, to musíte uznat. I když občas jsou tyhle obličeje trochu strašidelné.

V každém případě se zatím zdá, že The Division je po startu v lepší kondici, než bylo AC Unity bezprostředně po uvedení na trh. Mnohem větší vrásky podle všech ohlasů udělaly první vlně uživatelů potíže se servery a nechvalně proslulý problém s dveřmi, které může některý z hráčů ostatním škodolibě zablokovat vlastní postavou, a bránit jim tak v postupu.

První hráči už také stačili pokořit maximální level v multiplayerové novince a tvrdí, že jim tato pouť zabrala asi 15 hodin. Další zase vypátrali, že se v The Division skrývají odkazy na jiné hry od Ubisoftu. Už v betě si lidé všimli postavy, který nápadně připomíná hlavního hrdinu Watch Dogs, kterým je Aiden Pearce. V plné hře je ale podle všeho daleko víc zmínek k bohatému portfoliu vydavatele. Formou easter eggů Ubisoft připomíná svá nová IP jako For Honor nebo Grow Home.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama