Fyzická kopie Hitmana odložena na 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fyzická kopie Hitmana odložena na 2017

Fyzická kopie Hitmana odložena na 2017

David Plecháček

David Plecháček

10. 3. 2016 15:11 7
Reklama

Není žádná novinka, že v obchodech fyzickou kopii nového Hitmana nenajdete. A je to logické - IO Interactive se rozhodli, že svou hru budou dávkovat po celý rok, a tudíž musí verze na DVD (příp. na Blu-ray) přijít až po kompletizaci celého zážitku.

Jenže to se mělo stát koncem tohoto roku, nakonec se tak ale nestane. Fyzická kopie do obchodů nedorazí dříve, než v lednu 2017. Zástupci IO Interactive to potvrdili serveru VideoGamer. Co za samotným odkladem stojí, v prohlášení neuvádějí.

Jak je nastavená cenová politika jednotlivých misí (eventuálně celého digitálního balíčku) jsme informovali před několika dny. V naší novince mimo jiné také uvádíme, že by všechny mise měly vyjít v tomto roce - zda odklad fyzické kopie hry značí, že jsou nějakým způsobem narušeny původní plány, nevíme. Uvidíme, zda se k případu Square Enix potažmo IO Interactive nějak více vyjádří.

Dnes jsme vydali recenzi Intro packu, takže pokud vás zajímá, jak se Hitman hraje, nakolik se od betaverze liší, a jaký má Zdeněk na hru názor, určitě si jeho text přečtěte. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama