Nejúspěšnější novou IP od Ubi je The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejúspěšnější novou IP od Ubi je The Division

Nejúspěšnější novou IP od Ubi je The Division

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 3. 2016 09:58 15
Reklama

Společnost Ubisoft se na svém blogu pochlubila prodeji hry Tom Clancy's The Division. A vede se jí podle očekávání zatraceně dobře. Za prvních 24 hodin prodala novinka více kopií než kterákoli jiná hra v historii tohoto vydavatele.

“Start The Division je pro Ubisoft obrovským úspěchem a dokládá naši bezkonkurenční schopnost vytvářet fantastické nové herní značky a přeměnit je v trhák,” pochvaluje si prodeje Yves Guillemot. “Tohle je významný den pro Ubisoft, ale co je ještě důležitější, znamená začátek pro miliony hráčů, kteří se zapojí do světa The Division, o němž jsme přesvědčení, že si jej zamilují,” dodal.

Nesporný komerční úspěch nové IP znamená, že se Ubisoft může pochlubit už třemi ze čtyř historicky nejúspěšnějších startů nové značky v herním průmyslu. Přesnými čísly se ale vydavatel zatím nepochlubil. Zřejmě nás hodlá ohromit až za pár dní ve chvíli, kdy se prodeje přehoupnou přes nějakou významnou kulatou metu.

The Division se tak zařadilo po bok her Watch Dogs a Assassin's Creed, které patří do zmíněné čtveřice nejúspěšnějších startů od Ubisoftu. První příčka v tomto pomyslném souboji však nadále patří konkurenci - MMO akci Destiny od Activisionu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama