Vývojáři Elite podpoří start Oculus Rift
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Elite podpoří start Oculus Rift

Vývojáři Elite podpoří start Oculus Rift

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2016 11:33
Reklama

Vývojáři Elite Dangerous doposud ohledně širší podpory virtuální reality mlžili, nyní se však konečně dozvídáme, jak tomu nakonec bude. Studio Frontier Developments totiž oznámilo, že jejich sci-fi titul bude dostupný pro Oculus Rift. Hra bude dostupná i v online obchodu výrobce Oculusu, a to hned při startu – 28. března.

Dosavadní majitelé hry pak pochopitelně dostanou podporu Oculusu v rámci bezplatné aktualizace. Hra navíc zřejmě bude podporovat i nadále SteamVR a potažmo i HTC Vive, byť je otázkou, jak tomu bude v případě verze hry zakoupené skrze obchod spadající právě pod Oculus. Případnou podporu dalšího hráče na trhu, virtuální reality od Sony, však autoři zatím nechtějí vůbec komentovat.

Což je vlastně škoda – zaváděcí cena helem virtuální reality je vpravdě obrovská a překvapila řadu hráčů. Dostupné takové zařízení zkrátka jen tak nebude a stejně tak nelze ani očekávat jakékoli masové rozšíření. Větší rozšíření mezi hráče je ale na druhé straně jedním z cílů Sony – jejich VR přeci jen cílí na slabší a především již velmi rozšířený hardware – na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama