Rocket League se pojí s Dying Light
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League se pojí s Dying Light

Rocket League se pojí s Dying Light

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 3. 2016 14:02
Reklama

Dalším lákadlem tolik výdělečné sportovní arkády Rocket League je spojení s rovněž velmi úspěšnou akcí Dying Light od polského Techlandu. Spolupráce to bude navíc vzájemná a jak odhaluje trailer níže, tak si v přídavku Dying Light: The Following budou hráči moci přeskinovat své vozítko do barev Rocket League. 

Povinností pak samozřejmě bude řada detailů, jež z Dying Light zamíří opačným směrem. Čekat tak lze například přinejmenším nové vlaječky a podobné drobnosti – detaily prozatím neznáme. Co se ceny týče, tak všechno by mělo dorazit zdarma – rozšíření do zombie akce lze získat na této webové stránce. Tam stačí jen zadat kód „LightMyRocket“.

Podobné spojení pochopitelně není pro Rocket League ničím výjimečným a v minulosti jsme tak například psali o spojení se Sunset Overdrive, Halo či s Gears of War. Mezi další čerstvé novinky této arkády pak patří například nedávné oznámení vstupu aut na palubovku a do budoucna lze další podobné zprávy jistě očekávat. Mikrotransakce zkrátka vynáší a Rocket League je toho zářným příkladem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama