Dreams představují tvorbu postav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dreams představují tvorbu postav

Dreams představují tvorbu postav

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 3. 2016 18:03 1
Reklama

Těžko říci, co si o Dreams od Media Molecule vlastně myslet. Má jít o sandbox s takřka neomezenými možnostmi – hráči s DualShockem či s PlayStation Move v rukách dostanou do vínku mocné nástroje k vytváření vlastního obsahu.

Půjde tak vyprávět vlastní příběhy a budovat zcela originální dobrodružství. Ty půjde následně sdílet s dalšími hráči po celém světě. A právě ochutnávku samotné tvorby můžete vidět v novém záznamu streamu přímo z vývojářského studia.

Video navazuje například na únorovou ukázku tvorby měst, oficiální YouTube kanál pak samozřejmě nabízí podstatně více obsahu. Dnes se každopádně můžete podívat na tvorbu postav i na jejich následné rozpohybování.

A jak už je zvykem, videem doprovází samotní vývojáři a opět se jedná o záznam výživný – video sice nese název „rychlá tvorba postavy“, opět však trvá bezmála hodinu a krom vytvoření několika fantaskních charakterů také tak trochu budí rozpaky ovládáním kamery. Nechme se však kvalitami finální verze hry překvapit – Dreams by měly vyjít letos, bohužel ale zatím přesnější datum netušíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama