Gran Turismo Sport by mohlo vyjít až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gran Turismo Sport by mohlo vyjít až příští rok

Gran Turismo Sport by mohlo vyjít až příští rok

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 3. 2016 14:43 16
Reklama

Společnost Sony představila závodní novinku Gran Turismo Sport na akci Paris Games Week 2015. Třináctý příspěvek v sérii nebude, jak později vyplynulo, součástí regulérní číslované řady. Má jít o samostatný počin, který by měl fanouškům ukrátit čekání na netrpělivě vyhlížený sedmý díl. Jenže to vypadá, že i tento spin-off bude ve vývoji déle, než jsme mysleli.

Zkušební provoz měl být podle původních informací zahájen v prvním pololetí letošního roku a plnohodnotného vydání se Gran Turismo Sport mělo dočkat do konce roku. Teď to vypadá, že se tak nestane dříve než v roce 2017. S touto informací přišel italský magazín. Novinář Cyril Drevet se podle něj podrobnosti o vydání dozvěděl přímo od Polyphony Digital, když měl možnost mluvit s Kazunorim Jamaučim.

Drevet si mohl Gran Turismo Sport vyzkoušet a tvrdí, že betaverze byla odložena na závěr letošního roku, přičemž hra jako taková vyjde až příští rok. Na druhou stranu má pro nás tento cenný zdroj i dobré zprávy. Podle Dreveta není GT Sport jen přeskinovaný šestý díl s lepší grafikou. Zdá se, že studio Polyphony Digital má opravdu velký zájem na tom, aby se z této odbočky stala velká esportová záležitost.

Gran Turismo Sport má co do obsahu předčit ochutnávky nových dílů, jakým byl Prologue. Dočká se rovněž podpory headsetu PlayStation VR. Výkon konzole PlayStation 4 má v porovnání s šestým dílem znamenat velký skok kupředu na poli technického zpracování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama