Ubisoft radí, jak lze hrát The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft radí, jak lze hrát The Division

Ubisoft radí, jak lze hrát The Division

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 3. 2016 11:41 8
Reklama

Nedá se tak úplně říci, že by The Division bylo složitou hrou. Doba dnes zkrátka velí zjednodušování a ani nejnovější akce od Ubisoftu tak není nikterak extra obtížným titulem. Avšak i přesto Ubisoft krátce po vydání hry sdílí několikero videí, jež mají za cíl zjednodušit hráčům vstup do hry.

Čtveřice videí popořadě představuje principy hry a postupně se tak můžete podívat na seskupování, pohyb v temných zónách, zbraně a předměty obecně a na atributy postav.

První video se věnuje týmovým soubojům a především tomu, jak se vlastně lze do týmu dostat. To lze učinit hned několika způsoby – třeba ze samotného začátku mise, z tepla základny a podobně. Zde zkrátka hraje počtu možností do karet charakter otevřeného světa a hry s volným přístupem ke hraní.

To samé platí i pro temné zóny, jež fungují i jako PvP arény, ve kterých lze získávat zkušenosti odděleně od lokací ostatních. Specifika těchto oblastí jsme popisovali už v našich dojmech z bety, recenze s dalšími detaily na sebe již nenechá dlouho čekat.

Další video přestavuje zbraně, jejich modifikovatelnost, specifika těch nejlepších kousků a všeobecné základy lootu. Kupříkladu craftování předmětů ve hře je přístupné za pomocí řady volně rozházených předmětů. Ty se nacházejí rozeseté všude po světě s tím, že se dedikované lokace opětovně naplňují každé dvě hodiny.

A konečně poslední video se věnuje RPG prvkům hry a možnostem upravovat vlastní postavy. To lze činit nejen za pomocí úprav výbavy, ale samozřejmě i unikántími schopnostmi. Teď už si ale nenechte ujít všechna slibovaná videa:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama