Battlefront a další hry míří na PS VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront a další hry míří na PS VR

Battlefront a další hry míří na PS VR

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 3. 2016 09:31 2
Reklama

Sony oznámilo, že pro jejich headset PlayStation VR vyjde do konce tohoto roku padesát titulů. Nejedná se však pouze o menší tituly. První vysokorozpočtovou hrou, která vyjde společně s PlayStation VR, bude Star Wars Battlefront.

Japonský výrobce konzole si podal ruku s EA, DICE a Lucasfilmem a VR Battlefront vyjde pouze na headset pro PlayStation 4. Zda bude obsahově totožný se standardní verzí, v tuto chvíli nevíme. Jedná se však o druhý virtuální titul ze světa Star Wars, který byl na GDC oznámen - pro HTC Vive se chystá "experiment" Star Wars: Trials of Tatooine VR.

Jaké další hry můžeme čekat mezi zbylými devětačtyřiceti tituly? Supermassive Games připravují svůj VR spin-off loňského hororu Until Dawn: Rush of Blood a vydali první várku screenshotů, na kterých jsou vidět strašidelní nepřátelé, někteří známí, jiní docela noví. Mrkněte na ně do galerie.

Supermassive Games zároveň oznámili svoji další VR hru, logický Tumble VR, který vychází z jejich hry Tumble pro PS3. Hra byla údajně celá překopaná pro VR a nabídne multiplayerové herní módy i pro hráče bez headsetu.

First-party studio London Studios představilo svoji pětici VR zážitků s názvem PlayStation VR Worlds, které by měly vyjít společně s uvedením headsetu na trh. Jedná se o hratelné technologické ukázky, které Sony představovalo na výstavách. Sbírka obsahuje lupičskou akci The London Heist, podmořský Into the Deep, adrenalinový sjezd silnice VR Luge, futuristický sport Danger Ball a sci-fi dobrodružství Scavenger's Odyssey. Obrázky také naleznete v galerii.

Pak samozřejmě stále platí dosud oznámené tituly jako Eagle Flight od Ubisoftu, remasterovaný Rez Infinite, multiplayerová akce RIGS: Mechanized Combat League, fotbalová hlavičkovací hra Headmaster, dobrodružné Wayward Sky a vesmírná EVE: Valkyrie. O dalších hrách bychom se měli dozvědět více v následujících měsících a na E3.

Sony se chlubí tím, že na hrách pro PlayStation VR v tento moment pracuje více než 230 společností, mezi kterými nalezneme i takové firmy jako FromSoftware, Level-5, Double Fine, Avalanche, Codemasters, Techland a Sumo Digital. Jejich kompletní přehled naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama