Open beta Trackmania Turbo začíná už v pátek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Open beta Trackmania Turbo začíná už v pátek

Open beta Trackmania Turbo začíná už v pátek

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 3. 2016 17:47 4
Reklama

Hráči na konzolích PS4 a Xbox One si mohou v předstihu osahat pokračování závodní série, které vychází 24. března. I když hra kromě konzolích vychází také na PC, o betaverzi pro Windows zřejmě vydavatel bohužel neuvažuje.

Už za dva dny, tedy 18. března, budete moci okusit nejnovější počin od pařížského studia Nadeo, který v roce 2009 koupil Ubisoft. Zkušební verze bude fungovat až do pondělí 21. března a hned po ní se chystá hra do obchodů, takže jde spíš o zatěžkávací zkoušku serverů a časově omezené demo než betu v pravém slova smyslu.

Obsah betaverze lépe přibližuje nový trailer, který vydavatel při této příležitosti uvolnil. Klient bude volně k dispozici na Xbox a PlayStation Storu, do bety se není třeba nijak hlásit ani registrovat. Nová Trackmania přijde na trh se dvěma stovkami předpřipravených tratí umístěných do čtyř rozličných prostředí a pochopitelně také klasickým editorem okruhů, který umožní hráčům postavit si vlastní šílenou dráhu.

Velkou předností hry má být už tradičně bohatý multiplayer s řadou online módů a autoři nezapomněli dokonce ani na split-screen až pro čtyři hráče na jedné konzoli a obrazovce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama