The Last Guardian i Horizon vyjdou letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Last Guardian i Horizon vyjdou letos

The Last Guardian i Horizon vyjdou letos

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 3. 2016 09:56 2
Reklama

Během tiskové konference Sony na veletrhu GDC 2016 v San Fraciscu se zdánlivě vše točilo okolo PlayStation VR. Našly se ale minimálně dvě zajímavé výjimky. Během vystoupení došlo i na hry, které s VR nemají nic společného. Alespoň zatím, pokud víme.

Japonský výrobce slíbil, že dvojice netrpělivě očekávaných exkluzivních titulů s jistotou dorazí na trh ještě letos. Řeč byla o hrách The Last Guardian Fumita Uedy a Horizon Zero Dawn od Guerrilla Games. Ve světle opakovaných odkladů je dobré vědět, že Sony s letošním vydáním obou titulů stále počítá a nic se na tomto plánu nezměnilo.

Jak připomíná třeba web Push Square, zdá se, že Sony čeká velký rok, který bude bohatý na exkluzivní hry i bez ohledu na aktuální VR šílenství. Už v dubnu vychází staronový Ratchet & Clank, v květnu pak Uncharted 4: A Thief's End a za jistou formu exkluzivity lze označit i vesmírnou akci No Man's Sky, která se minimálně v tuto chvíli neplánuje pro Xbox. Ta vyjde v červnu.

Vedle toho má Sony v portfoliu i řady menších her jako The Tomorrow Children, Alienation nebo Shadow of the Beast. Závody Gran Turismo Sport naopak nejspíš sklouznou až do příštího roku, pokud se potvrdí nedávná spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama