The Division překonalo rekord Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division překonalo rekord Destiny

The Division překonalo rekord Destiny

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 3. 2016 10:23 9
Reklama

Minulý týden se Ubisoft bez přesnějších čísel pochlubil, že se za prvních 24 hodin stalo Tom Clancy's The Division nejúspěšnější novou IP v jeho portfoliu. Novinka prodala více kopií než kterákoli jiná hra za stejné období v historii vydavatele. Teď už víme, kolik v prodejích utržila.

Ubisoft před několika dny hlásil, že už se může pochlubit hned třemi ze čtyř historicky nejúspěšnějších startů nové značky v herním průmyslu. The Division se zařadilo po bok her Watch Dogs a Assassin's Creed. Nová značka našla jen jediného přemožitele. První příčka v tomto pomyslném souboji nadále patří konkurenci - MMO akci Destiny od Activisionu. Jenže teď se herní gigant vytasil s jinou statistikou. Během prvního týdne utržilo The Division celosvětově více než 330 milionů dolarů a v tomto ohledu pokořilo i Destiny s jeho rekordem pro výdělky nové značky.

Destiny vydělalo za první týden od vydání celosvětově “jen” 325 milionů dolarů. Rekord pro tržby nové značky drželo od září 2014. Některé weby tak už odhadují možné prodeje za první týden, které Ubisoft zatím neprozradil. Jen pro příklad uvádí třeba VG247, že pokud by si všichni koupili standardní verzi, znamenalo by to, že v oběhu už je 5,5 milionu kopií. Nicméně jde jen o odhad a na přesné číslo si musíme počkat, protože v tomto výpočtu nejsou nijak zohledněny různé speciální a sběratelské verze, kterých se nepochybně prodalo mnohem méně, ale stojí více.

Během prvního týdne se najednou zapojilo do akce až 1,2 milionu hráčů a za první týden už bylo odehráno přes 100 milionů hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama