Nejoceňovanější hrou vůbec je Zaklínač 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejoceňovanější hrou vůbec je Zaklínač 3

Nejoceňovanější hrou vůbec je Zaklínač 3

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 3. 2016 16:43 6
Reklama

Samozřejmě, třetí Zaklínač sbíral vysoká hodnocení všude po světě a často se umístil i mezi oceněnými tituly v různých vyhlašování cen za nejlepší hry roku 2015. Bylo jich dokonce tolik, že se ze Zaklínače 3 stal rekordman v oboru her s nejvíce Game of the Year oceněními.

Zaklínač 3: Divoký hon posbíral celkem 251 cen za nejlepší hru roku a ano přispěla i ta vaše z INVAZE 2015. Bělovlasému Geraltovi se tak podařilo předehnat dosavadního držitele The Last of Us, který v roce 2013 sesbíral 249 cen za nejlepší hru roku.

S čísly přichází blog GOTYpicks, který sdružuje GOTY ocenění udělená napříč Internetem, časopisy, novinami a vysílanými pořady. Zaklínač dle nich dokonce zvítězil i procentuálně, neboť v roce 2013 bylo uděleno 523 cen, zatímco loni jen 429 a Zaklínač jich přesto získal více. Poslední cenou byla ta předána na právě proběhlém 16. ročníku Game Development Choice Awards v rámci konference GDC.

Letos čekáme na druhý přídavek O víně a krvi, který základní hru rozšíří o 20 hodin zábavy v nové oblasti. DLC by mělo vyjít v první polovině tohoto roku a mělo by se jednat o Geraltovo poslední velké dobrodružství. Jedno je v tuto chvíli jasné - i při vyhlašování nejlepších her za rok 2016 o třetím Zaklínači uslyšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama