Bude na E3 Red Dead Redemption 2?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude na E3 Red Dead Redemption 2?

Bude na E3 Red Dead Redemption 2?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 3. 2016 11:26 7
Reklama

Uplynul rok a nadešel čas na spekulace o budoucnosti westernové hry od Rockstar. Tentokrát s informacemi od anonymního zdroje přišel server Fraghero. Dle dopisu, který server obdržel, by pokračování Red Dead Redemption mělo být oznámeno na letošní E3 a mělo vyjít na podzim 2017.

Informace od zdroje se prakticky shodují s těmi, které se objevily loni v dubnu. Hra měla jmenovat Red Dead Redemption 2: Legends of The West a v současné chvíli je prý ve vývoji déle než 4 roky. Herní svět by měl být mnohem větší a k dispozici by mělo být více hratelných postav.

Zdroj k informacím prý přišel od bývalého zaměstnance Rockstar Games, který navíc přisadil, že se ve studiu pracuje na HD remaku (!) původního Red Dead Redemption, který by měl do konce tohoto roku vyjít na současných konzolích. O PC verzi se zpráva nezmiňuje, ale pokud by se její pravdivost naplnila, verze pro počítače by asi mohla přijít na řadu o rok později.

Ohledně RDR2 kolují zvěsti už pár let. Někdy se titul náhodou objeví v dotazníku od Ubisoftu, jindy na něj poukáže jeden ze zaměstnanců nebo jej zmíní generální ředitel Take-Two mezi značkami, na kterých mu záleží.

Neměli bychom se tedy ptát, jestli bude Red Dead Redemption 2 oznámené, ale spíše, kdy bude oznámené. A proč ne zrovna letos na E3? Poslední tři roky v Rockstaru patřily opakovanému vydávání GTA V. Kdybychom letos neměli žádnou hru od Rockstaru, o které bychom mohli bavit, asi by nám na konci roku něco chybělo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama