Batman od Telltale bude mít lepší engine
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman od Telltale bude mít lepší engine

Batman od Telltale bude mít lepší engine

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 3. 2016 10:05
Reklama

O víkendu jsme se konečně dočkali nových informací na konto epizodického Batmana od Telltale Games. Velké nejasnosti ale stále panují, pokud jde o technickou stránku a grafické zpracování obecně.

Řada fanoušků má oprávněné obavy, že vývojáři trochu rezignovali na grafiku hry a pokoušejí se vytěžit maximum ze stávající technologie. Ta jim očividně umožňuje vydávat nové hry paralelně nejen na konzole a PC, ale také méně výkonné platformy, jako jsou tablety a telefony. A kromě toho už mají se stávajícími nástroji tolik zkušeností, že jim dovolují pracovat na několika projektech současně. Na akci SWSX Gaming Expo v texaském Austinu, kde vývojáři o novém titulu mluvili, ale padlo ujištění, že autoři na technickou stránku projektu nezanevřeli.

Šéf Telltale Kevin Bruner prohlásil, že engine, který Batman využívá, je ve srovnání s předchozími hrami studia výrazně vylepšený. Současně slíbil, že řada technických a kreativních novinek, které se mají v budoucnu objevovat v dalších hrách od Telltale Games, bude mít premiéru právě v epizodické sérii o Batmanovi, jež by měla mít pět částí.

Kevin Bruner, který je jedním z původních zakladatelů studia, věří, že Batman bude představovat mnohem významnější pokrok, než jsme viděli u kterékoli z předchozích her od Telltale. Komiksovou stylizací se má novinka nejvíc blížit sérii The Wolf Among Us a určitě nechce naopak kráčet ve šlépějích fotorealistických Batmanů od Rocksteady.

Současně bylo potvrzeno, že v několika momentech si bude moci hráč vybrat, zda se do akce zapojí jako Bruce, anebo Batman. V jiných situacích však bude o roli hráče rozhodnuto předem. Celý příběh pak má být orientovaný převážně na dospělé hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama