Battlefront dostane 8 GB velký patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront dostane 8 GB velký patch

Battlefront dostane 8 GB velký patch

David Plecháček

David Plecháček

22. 3. 2016 10:40
Reklama

DICE si připravují půdu pro chystané DLC Outer Rim, a tak připravili opravný balíček, který dostane Battlefront do formy. A to i v případě, kdy nemáte o Outer Rim zájem - obsahu přináší dostatek i bez investování jediné koruny.

V tak velkém opravném balíčku totiž budou i věci, které neřeší samotnou technickou stránku hry, ale nabízí bezplatný obsah i pro hráče, kteří odmítají investovat peníze navíc. První přibude tzv. spectator mód, ve kterém můžete poletovat po mapě a sledovat, kde se co šustne bez jakékoliv interakce s okolím. Přibydou i nějaké kontrakty od Jabba Hutta a v neposlední řadě se zase o něco zvýší level cap. Za zmínku stojí i drobná úprava UI.

Patch by měl na našich strojích přistát dnes, ale až po plánovaném výpadku serverů. Na PC měl výpadek proběhnout od 9 hodin ráno, tudíž by servery měly být již dostupné. Na PlayStationu by měla úprava probíhat právě teď, konkrétně od 11 hodin. Xbox je naplánován na 13:00. Hned o hodinu později by mělo být Outer Rim dostupné na PC, po další hodině na PS4 a jako poslední (opět po hodině) dorazí na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama