Herní Ratchet & Clank vypadá jako film
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní Ratchet & Clank vypadá jako film

Herní Ratchet & Clank vypadá jako film

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 3. 2016 16:35 3
Reklama

Pokud nesledujete přípravu hry a filmu Ratchet & Clank, pak pro vás může být dění v dubnu trochu náročné a tento trailer tomu nepomáhá. Nejprve vyjde remake první hry plošinovkové série Ratchet & Clank, v Evropě to bude 20. dubna, a poté v Americe 29. dubna přijde do kin filmové zpracování toho samého příběhu. A při pohledu na nový trailer téměř není poznat, jestli upoutávka láká na hru nebo na film.

Nakonec vyjde najevo, že trailer patří herní verzi Ratcheta & Clanka, která míří na PS4, ale těch pár záběrů ze hry vypadá tak dobře, že by hra mohla jít snad rovnou na plátna kin.

Ostatně filmaři prý při natáčení (nebo spíše renderování?) využívali stejné modely jako hra, takže podobnost je jistě na místě. Obsahově by však film měl více rozvíjet různé dějové linky a také předem představit některé prvky z pokračování, jako je například záporná postava Doktora Nefariouse, který se ve hře ještě neobjeví. Ta se naopak bude soustředit na akční události, které se dějí mezi hlavními příběhovými momenty.

Insomniac Games původně chtěli vydat hru již minulý rok, ale nakonec se ji rozhodli odložit, aby vyšla společně s filmem, a čas navíc využili k vyšperkování hratelnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama