Battleborn se neobejde bez internetu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battleborn se neobejde bez internetu

Battleborn se neobejde bez internetu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 3. 2016 11:12
Reklama

Ze včerejška už víme, že otevřená beta Battlebornu odstartuje na PS4 8. dubna, na PC a XO pak začne 13. dubna a potrvá až do 18. dubna. Podle posledních zpráv navíc nebude k zapojení do testu třeba předplatné PlayStation Plus. Ale ne všechny zprávy na konto novinky od Gearboxu jsou pozitivní.

Battleborn bude vyžadovat neustálé připojení k internetu. A to i v případě, že byste si z nějakého důvodu brousili zuby jen na singl. Potvrdila to společnost 2K Games, která hru vydává. Bez ohledu na to, zda hrajete kampaň sami, anebo dáváte přednost kooperaci, Battleborn musí být vždy on-line. Tuto zprávu přinesl jako první magazín VideoGamer.com.

“Jedním z důvodů je, že zkušenostní body získané v příběhovém módu se přenáší do multiplayeru,” stojí ve vysvětlení 2K. Hra obsahuje persistentní systém pro rozvoj postavy, uživatel s každým získaným XP neustále leveluje, vysvětluje vydavatel. Dále se pak odvolává na to, že udržet integritu dat je pro vývojáře hlavní priorita, a on-line řešení umožní, aby byla data hráčů k dispozici i v případě, že se něco stane s jejich hardwarem nebo si koupí novou konzoli.

V plné verzi pak bude logicky na rozdíl od betaverze v určitých módech a pro určité funkce třeba mít aktivní předplatné PlayStation Plus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama