Battlefront VR má být dle Sony výjimečný
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront VR má být dle Sony výjimečný

Battlefront VR má být dle Sony výjimečný

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 3. 2016 14:19
Reklama

PlayStation VR vychází už letos v říjnu a zájem mezi zákazníky vyvolal především podstatně nižší cenou. Dle Sony však má ještě jedno eso v rukávu. Star Wars Battlefront VR by měl býz jedním z titulů, který hráčům virtuální realitu skutečně prodá.

Battlefront VR bude jedním z padesáti titulů, které pro PlayStation VR letos vyjdou. Kromě toho, že se bude jednat o "filmový herní zážitek" toho o titulu ale moc nevíme. Bude se jednat o zcela novou hru? Bude to pouze VR edice loňského Battlefrontu? To vědí pouze lidé okolo celého projektu.

"Pracujeme s EA, DICE, Lucasfilm a Disney, abychom vytvořili zážitek tak výjimečný a niterný, aby odpověděl lidem na otázku, jak se mohou oni samotní ocitnout ve světě Star Wars," prohlásil John Koller, viceprezident marketingu Sony.

"Battlefront bude jednou z těch her, která hráčům doopravdy ukáže, co to znamená být ve světě VR. Je velmi jedinečný. A jen tím, že je navržený jako hra pro VR, bude velice odlišný od původní hry na PlayStation 4."

Koller si nemyslí, že trh VR her je přímo srovnatelný s tradičnějším trhem her pro počítače a konzole. Například si nemyslí, že VR potřebuje jeden jediný titul, kvůli kterému si jej zákazníci budou pořizovat.

"Můžeme mít celý zástup fantastických titulů. VR je tak osobní. Opravdu to závisí na zážitku, který od toho člověk chce a který se mu líbí."

Sony bude při vydání VR headsetu chtít zamířit především na početnou komunitu fanoušků světa Star Wars a nevypadá to, že by zamýšleli Battlefront VR časem uvolnit i na ostatní platformy. Star Wars Battlefront od listopadu prodal více než 13 milionů kopií, a tak je jasné, že zájem o virtuální žážitek z tohoto světa bude velký. Více informací bychom se mohli dozvědět na letošní E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama