DLC Far Harbor pro Fallout 4 bude obří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC Far Harbor pro Fallout 4 bude obří

DLC Far Harbor pro Fallout 4 bude obří

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 3. 2016 15:35 1
Reklama

Zatím se hráči Falloutu 4 dočkali prvního rozšíření Automatron, ale zraky nejednoho se upínají k příběhovému dodatku Far Harbor, který má hráče přivést do nové lokace a nabídnou nové úkoly točící se kolem ztracené dívky a tajné kolonie syntetických lidí.

Na otázku jednoho z fanoušků, jak velké vlastně bude DLC Far Harbor, odpověděl Pete Hines, že je rozlohou větší než DLC Shivering Isles, rozsáhlé rozšíření The Elder Scrolls IV: Oblivion, které v roce 2007 dokonce vyšlo v krabicové verzi.

Far Harbor pravděpodobně stojí za zvýšením ceny season passu Falloutu 4, který z původních 30 dolarů na začátku tohoto měsíce poskočil na 50 dolarů. Hráči, kteří si jej zakoupili za původní cenu, by měli dostat všechna plánovaná DLC, včetně i těch dosud neoznámených. Samostatně bude Far Harbor stát 25 dolarů (zhruba 600 korun), nejvíce z odhalené trojice DLC.

Z dostupných informací víme, že DLC Far Harbor se bude odehrávat na ostrově nedaleko severozápadního cípu dnešních Spojených států. Tam se hráči vydají v questu od detektiva Valentina najít pohřešovanou mladou ženu. Na ostrově Far Harbor roste konflikt mezi syntetickými lidmi, Dětmi atomu a zdejšími obyvateli a hráči se budou muset opatrně pohybovat mezi všemi stranami, nebo se k některé přidat a situaci... vyřešit.

Na zdejší fauně se podepsala vysoká úroveň radiace a hráči se tak setkají s nebezpečnějšími protivníky. Naštěstí získají nové zbraně a zbroj, která jim pomůže v novém prostředí a nových dungeonech přežít.

Far Habor vyjde někdy během května na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama