HW nároky a kupa detailů o Battleborn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HW nároky a kupa detailů o Battleborn

HW nároky a kupa detailů o Battleborn

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 3. 2016 13:30
Reklama

Na 2K blogu se dnes objevil poměrně výživný článek o hře Battleborn, který odhaluje hardwarové nároky a podrobněji rozebírá herní módy, lokální kooperaci nebo příběhovou část, obsahující i supertěžký hardcore mód.

Začneme-li popořadě, na hardwarové specifikace se můžete podívat v boxu níže, ihned vám pak bude zřejmé, že si hra prošla tvrdou optimalizací a pro její plynulý chod nebudete muset stavět nové PC. Zároveň s tím bohužel musíme zmínit absenci podpory 4K rozlišení, se kterým ale vývojáři počítají do budoucna a umožní jej díky některému z patchů.

Minimální nároky

OS: Windows 7 (64-bit)
DirectX: DirectX 11
CPU: Intel Core i5-750 / AMD Phenom IIx4 945
GPU: NVIDIA GeForce GTX 460 či AMD HD 6870
VRAM: 1 GB
RAM: 6 GB

Doporučené nároky

OS: Windows 7 (64-bit)
DirectX: DirectX 11
CPU: Intel Core i5-750 / AMD Phenom IIx4 945
GPU: NVIDIA GeForce 660 či AMD HD 7850
VRAM: 2 GB
RAM: 6 GB

Jednotlivé herní módy pak podle vývojářů nabídnou velmi variabilní obsah a rozhodně při hraní nebudete muset spoléhat pouze na multiplayer. Příběhovou část si zahrajete i sólo, určitě ale chápete, že větší zábava to bude v kooperaci s kamrádem, nebo jiným náhodným hráčem. V takovém případě si ještě před vlastním hraním vyberete jednu ze tří nabízených epizod, bez ohledu na to, zda se vám ji již podařilo odemknout při sólo hraní, či nikoliv.

Vzhledem k povaze hry je ale jasné, že Story mód bude jen sekundární zábavou, to nejdůležitější se skutečně bude odehrávat v multiplayeru a jeho módech. Nad rámec klasického režimu capture se můžete těšit na Incursion (ničení nepřátelských sentry dronů) a Meltdown (získávání šrotu z minionů, kteří kráčí poa mapě). Hrát pak samozřejmě budete moci i klasický kompetetivní režim proti hráčům, kteří odpovídají vaším schopnostem, případně proti hráčům, které si sami vyberete do soukromých zápasů. V tomto případě navíc budete moci arénu zaplnit i boty a trénovat, až se z vás bude kouřit.

Nakonec je tu informace o split-screenu, který bude přístupný pouze na konzolích a umožní hraní dvěma hráčům. Vývojáři ale upozorňují, že bude možné spojit dohromady až tři konzole po šesti hráčích a hrát mezigaučově. Navíc i s možností, připojit se k odlišným týmům v rámci jednoho split-screenu, což sice může být kontraproduktivní ve smyslu odhalení pozice nepřítele, ale i tak určitě dostatečně zábavné!

Vlastní dojmy si budete moci odnést už z bety, která začne 8. dubna na PS4 a 13. dubna na PC a Xbox One s tím, že všichni budou moci hrát do 18. dubna s případným prodloužením o dalších několik dní. Plná verze hry je naplánovaná na 3. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama