Město v Mirror's Edge se v noci rozsvítí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Město v Mirror's Edge se v noci rozsvítí

Město v Mirror's Edge se v noci rozsvítí

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 3. 2016 08:44 5
Reklama

Nový vývojářský deníček od DICE nemá jednotné téma. Vývojáři se v něm vyjadřují nejen ke vzhledu města Glass, ale také k příběhovému pozadí Mirror's Edge Catalyst a doprovázejí tak představení města a jeho obyvatel z minulého týdne.

Bohužel vývojáři toho neříkají mnoho nového a ve videu zazní i bonbonky typu: "Vzhled Faith je metafora pro to, jak se proplouvá městem. Nechodí stejnými cestami jako všichni ostatní, ale nachází své vlastní."

Mezi to nejzajímavější, co se z videa dozvídáme, patří připomínka dynamické denní doby, která mění vzhled města během hry. Město představuje otevřený svět s hlavními příběhovými misemi, ale i vedlejšími úkoly, ve kterých budeme trávit volný čas a pozorovat, jak se třeba město se západem slunce rozsvítí.

Ději ve hře bude předcházet komiks, který ukáže, jak se Faith dostala do vězení, z něhož je na začátku hry propuštěna. Že se z ní okamžitě nestane vzorná občanka, je jasné. Faith se zaplete do konfliktu teroristické organizace Black November s vládnoucí skupinou nazvanou Konglomerát a uvede v pohyb události, které změní zdejší svět.

Z tohoto obsahově trochu zbytečného deníčku pro mě zcela nejlákavější na hře zůstává hudba od Solar Fields, která zcela plynule přechází mezi monumentálními a intimními momenty a příslib její dynamické proměny v závislosti na odehrávající se akci zní lépe než jakékoliv odkazy na "oldschoolový Mirror's Edge".

Hra vychází 24. května na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama