Zítra vyjde demoverze Final Fantasy XV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra vyjde demoverze Final Fantasy XV

Zítra vyjde demoverze Final Fantasy XV

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 3. 2016 14:50 10
Reklama

Dnes proběhne v Los Angeles speciální prezentace, na které Square Enix oznámí datum vydání Final Fantasy XV a další detaily spjaté se hrou. Samozřejmě někdo nedával někde pozor a několik hodin před začátkem události se na sítě dostala dvě videa, která nejspíše budou dnes v noci na prezentaci představena.

Na prvním z nich můžeme spatřit mladého Noctise, který se vydává na pouť svým snem za doprovodu roztomilého summona Carbuncla. Půlminutové video s čínskými titulky láká na "příběh, který hra nevypráví", hratelnou demoverzi, která bude dostupná zdarma zítra 31. března (nebo po skončení prezentace). Informace již byla potvrzena screenshotem z Xbox One Store, který naleznete v galerii.

Druhé video pak ukazuje trojrozměrnou malbu, kterou pro prezentaci vytvořil dvorní ilustrátor série, japonský malíř Jošitaka Amano.

Prezentace Uncovered: Final Fanatsy XV bude živě přenášená na YouTube a na Twitchi. Pokud ji chcete sledovat živě, budete si muset přivstat. V našem časovém pásmu prezentace začne zítra ráno v 4.00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama