Druhá epizoda Hitmana vyjde koncem dubna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá epizoda Hitmana vyjde koncem dubna

Druhá epizoda Hitmana vyjde koncem dubna

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 4. 2016 08:40 3
Reklama

Agent 47 se vydá na misi Sapienza 26. dubna, oznámili vývojáři ze studia IO Interactive. Ta hráče zavede do fiktivního prosluněného historického městečka stejného jména.

Holohlavý zabiják s čárovým kódem na zátylku půjde po krku muži jménem Silvio Caruso. Magazín VideoGamer.com už měl možnost epizodu vyzkoušet a podle jeho autora vypadá výborně a hraje se dobře. Jde údajně o hezký protiklad k první ostré misi, která Hitmana zavedla do temnější Paříže a nabídla mapu orientovanou spíše na interiéry.

Sapienza je podle autorů plná výzev a příležitostí a podle všeho nabídne mnohem pestřejší hřiště než poslední dobrodružství. Pokud jste si nekoupili celou hru, ale jen Intro Pack, druhá epizoda vás bude stát samostatně asi 275 korun.

Jak už jsme psali dříve, středomořské letovisko situované na pobřeží jižní Itálie mělo být původně součástí základní edice společně s již vydanou Paříží a marockým městem Marrákéš. Jenže IO Interactive změnili plán, a 11. března jsme se tak dočkali jen takzvaného Intro Packu s první misí.

Další úkoly pak hráče zavedou do Thajska, Spojených států a Japonska. Tyto mise původně měly vyjít v dubnu, květnu a červnu. Nyní se počítá s tím, že by se zbývající levely měly do hry dostat do konce léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama