Dark Souls III dohrál za méně než dvě hodiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls III dohrál za méně než dvě hodiny

Dark Souls III dohrál za méně než dvě hodiny

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 4. 2016 10:01 7
Reklama

I když většina světa s výjimkou Japonska musí na vydání Dark Souls III trpělivě čekat až do 12. dubna, někteří šťastlivci už novinku od FromSoftware nejenže hrají, nejenže dohráli, ale zkouší už dokonce pokořit nejrůznější rekordy ve speedrunu.

Jedním z nich je i fanoušek Jung Ho Min, který dokázal hru dokončit za jednu hodinu, 42 minut a 10 sekund. Záznam jeho snažení je k dispozici na YouTube, ale logicky je to jeden velký spoiler, takže pozor. Pokud vás to neodradí, ostrý pokus začíná ve dvanácté minutě videa.

Nejeden fanoušek teď bude hodně zvědavý, jak dlouho tento rekord odolá, kolikrát se jej podaří ještě vylepšit a jaký nakonec bude ten nejlepší dosažený čas. Jistě nebude dlouho trvat, než hráči přijdou s dalšími rafinovanými způsoby, triky a cestami, jak průchod hrou zkrátit o další kus.

Jak připomíná web VG247, že někdo dokončí Dark Souls III tak rychle, ještě nic neříká o reálné délce a obtížnosti. Když se najde člověk, který dvojku dohraje za 20 minut, také to neznamená, že je to krátký a lehký titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama